Over Albert Heijn
Scheepers

Albert Heijn Scheepers

Bij Albert Heijn Scheepers staat de klant ten alle tijden centraal. Onze mensen maken de winkel met hun sympathieke uitstraling, betrokkenheid en het persoonlijke contact. Bij ons kunt u rekenen op een winkel die klopt én verrast. Iedere dag opnieuw.

Wij willen beter eten voor iedereen bereikbaar maken. Verser, gezonder, gevarieerder en betaalbaar. Inclusief de lokale lekkernijen uit onze eigen streek; Limburgs lekkerste. In onze winkel ontvangen wij u altijd met een warm en lekker welkom.

Weetjes

AH Hulsberg

Albert Heijn Hulsberg was de eerste supermarkt van de familie Scheepers. Deze winkel vindt u in het hart van het dorp. In onze ruime winkel bieden wij u een grote selectie (lokale) producten. Onze medewerkers zorgen voor echt
verse producten en een onvergetelijke winkelervaring.Openingstijden

Wij staan elke dag voor u klaar

Maandag t/m vrijdag08:00 - 21:00u
Zaterdag08:00 - 21:00u
Zondag08:00 - 21:00u

AH Grevenbicht

Albert Heijn Grevenbicht is in december 2021 volledig vernieuwd. In onze winkel staan persoonlijk contact en betrokkenheid bij de omgeving voorop. Wij verrassen u graag met nog meer verse en lokale producten. Ontdek nu ook onze zelfscan!Openingstijden

Wij staan elke dag voor u klaar

Maandag t/m vrijdag08:00 - 20:00u
Zaterdag08:00 - 20:00u
Zondag09:00 - 20:00u

AH Hechtel-Eksel (B)

Op 21 april 2022 is Albert Heijn Hechtel-Eksel geopend. Deze splinternieuwe Belgisch-Limburgse winkel ligt op een centraal punt in de gemeente en biedt onze klanten de combinatie tussen een verrassend assortiment (lokale) producten en de service van Albert Heijn Scheepers tegen Hollandse prijzen.


Openingstijden

Wij staan elke dag voor u klaar

Maandag t/m vrijdag08:00 - 20:00u
Zaterdag08:00 - 20:00u
Zondag08:00 - 20:00u
Frank Scheepers
Eigenaar AH Scheepers
Frank Scheepers

Ik ben pas tevreden als u dat bent

Vol trots en ambitie zet ik ons familiebedrijf voort. Ik streef naar een winkel die gewoon klopt, elke dag opnieuw; Sfeervol, met verrassende aanbiedingen en waar vers artikelen ook Echt vers zijn. Onze sympathieke medewerkers maken graag een praatje en samen zijn wij betrokken bij wat er speelt in de omgeving.

Jou dagelijks welkom mogen heten is ons grootste compliment.